Misyon:

Üniversitemizin işleyişi ve misyonuna bağlı kalarak gelecekte de var olması için gerekli her türlü, yapı, tesis, onarım, bakım, imalat, etüt, proje, keşif, ihale, peyzaj ve çevre düzenlemeleri ve denetleme işlerinde yoğun olarak hizmet vermeyi,

Gelecekteki sağlıklı nesillerin oluşturulmasına yönelik; eğitim, öğretim, araştırma ve uygulamada sürekli iyileşme ve gelişmeyi sağlayacak, fiziki mekanları, Kamu İhale Kanunu ve bununla ilgili Mevzuat Hükümlerine uygun şekilde tesis ederek çağdaş tesisler yaratmayı,

Topluma hizmet yoluyla katkı sağlamayı görev kabul etmiştir.

Vizyon:

Üniversitemizin ihtiyaçları ve vizyonu doğrultusunda, mevcut Yasa ve Yönetmelikler çerçevesinde, tüm birimlerin ihtiyacı olan yapılaşmayı, alt yapıyı, teknolojiyi, konforu, estetiği, donanımı ve teknik desteği sağlayabilmek, kurumun işleyişi için, bilimsel doğrularla akla uygun, araştırmacı ve teknolojik gelişmeleri takip eden, üretken, uzlaşmacı, paylaşımcı, şeffaf ve hesap verebilen, çağdaş bir yapılanma hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

HEDEFLER:

1-Modern Manda Yetiştiriciliği Sistemi Yapım İşinin 2024 yılında tamamlayıp hizmete açmak. (H.4.4.)

2-İslami İlimler Fakültesi Eğitim Binası yapım işini 2024 yılında tamamlayıp hizmete açmak.

3- Kampüslerimizde bulunan bina içi ve peyzaj alanlarında tüm aydınlatmaların led armatür seviyesini % 55’e çıkarmak.

4- ANS Kampüs sınırları içerisinde 1000 adet çeşitli cinslerde ağaç dikimi yapılacaktır.

5- Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığından Üniversitemizin ihtiyaçları doğrultusunda 2024-2026 yıllarını kapsayacak yeni yatırımların onaylanması durumunda ihalesine çıkılması ve tahsis edilecek ödenek tutarını harcamak.

6- ANS Kampüsünde yer altında bulunan, tüm altyapısal (elektrik, fiber optik, su hatları, kanalizasyon, yağmur suyu, ısıtma hatları, peyzaj sulama hatları vb.) imalatların drone ve harita teknik ölçümleri kullanılarak dijital ortamda % 25 seviyesinde almak ve arşiv belgesi oluşturmak.

2022 Yılı Hedefleri

2023 Yılı Hedefleri