Ahmet Karahisari Kampüsü vaziyet planı

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Ahmet Karahisari Kampusu, Şuhut yolunda bulunmakta olup, içerisinde Güzel Sanatlar Fakültesi,Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Misafirhanesi, Klüp Kocatepe ve Spor Tesisleri yer almaktadır.

Bu Kampus içerisinde yer alan Devlet Konservatuarı Binasının zemininde yer alan oturmaları önlemek amacı ile zeminde güçlendirme yapılmıştır.

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu zemin katında eski anfi binasının tadilatı yapılarak konser salonu haline getirilmiştir.Salonun toplam alanı 230 m2 dir.Sanatçıların hazırlanması için yaklaşık 16 m2 kulis yer almaktadır.Işık ve ses düzenini ayarlamak için 4 m2 teknik oda vardır.Salon toplam 219 kişi kapasitelidir.

09 Şubat 2016, Salı 1879 kez görüntülendi