• Eğitim Öğretim ve Hizmet Binaları sektörüne “AKÜ VETERİNER SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İNŞAATI” Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından 2020 yılında yatırıma dâhil edilmiştir. Yatırım 2022 yılında tamamlanması öngörülmüştür. Ancak; 2021 yılı Haziran ayı itibarıyla döviz kurunda artış ve malzeme tedarikinde yaşanılan sıkıntılar ile 2021 Aralık ayında fiyat fakında uygulanan ÜFE endeksindeki yüksek orandaki artışından dolayı 2022 yılı içinde tamamlanması için tahsis edilen ödenek yetersiz kalmıştır. Bahsi geçen proje 2023 yılı içerisinde tamamlanacaktır.
  • 2023 Ağustos ayında tamamlanması planlanan AKÜ VETERİNER SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZ binasının hizmete girebilmesi amacıyla binanın Altyapı imalatlarının (kanalizasyon, içme suyu, yolları ve peyzaj alanları) Temmuz ayında tamamlanması planlanmaktadır.
  • Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği içerisinde yaklaşık 2.000 m² kapalı alanlı Modern Manda Yetiştiriciliği Sistemi Yapım İşi ihalesini gerçekleştirmek ve Tahsis edilen ödenek çerçevesinde imalatlar yaptırılacaktır. Bahsi geçen proje 2024 yılı içerisinde tamamlanacaktır.
  • Hayırsever HALAÇ Ailesi ile Üniversitemiz tarafından 03 Mart 2023 tarihinde imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan “ İslami İlimler Fakültesi Eğitim Binası ”inşaatının 2024 yılında tamamlanıp hizmete girmesi planlanmaktadır.
06 Mayıs 2022, Cuma 57 kez görüntülendi